阿根廷请别为我哭泣

邻居商家

阿根廷永远和你在一起无论输赢

1万

终极会员

为什么走得都是技术好的球队!
发生在别人身上的叫故事,发生在自己的...叫真实

中级会员

第五张图片坎比亚索左侧的那个人是不是1990年世界杯阿根廷队亚军的队员洛伦佐?

中级会员

1990年决赛时,阿根廷输给了德国,洛伦索嘴唇被撞破了,当时他嘴里含着血水,眼睛里充满了泪水!我印象特深,当时克林斯曼是“金色轰炸机”!如今,都是教练了!

终极会员

我是大英雄

[fly]激情永不退色[/fly]
DON'T CRY FOR ME ARGENTINA

singer: Madonna Louise Veronica Ciccone

It won't be easy. 那并不容易.

you'll think it strange. 你会感到奇怪.

when I try 2 explain how I feel 当我努力说明自己的感受.

that I still need your love. 我仍然需要你的爱.

after all that I’ve done. 在我所做的一切面前.

you won't believe me. 你仍不愿相信我的话.

all you will see is a girl you once knew. 你总是认定我还是那个你从前认识的女孩.

although she's dressed up to the nines 虽然她的打扮无可挑剔.

at sixes sevens with you. 却与你格格不入.

I had to let it happen.我无法避免其发生.

I had to change.我不得不去改变.

Couldn’t stay all my life down that hell 不能听凭自己随波逐流.

looking out of the window. (满足于)张望窗外.

staying out of the sun. 远离阳光.

so I chose freedom. 于是我选择了自由.

running around trying everything new. 四处漫游,尝试一切新事物.

But nothing impressed me at all. 但没有给我留下一丝印象.

I never expected it to. 这本非我所望.

Don't cry for me Argentina! 阿根廷,别为我哭泣!

The truth is I never left you. 事实上我从未离开过你.

all through my wild days. 在那段狂野岁月里.

my mad existence. 疯狂历程中.

I kept my promise. 我信守诺言.

don't keep your distance. 别将我拒之门外.

And as for fortune, and as for fame 至于金钱,以及名利,

I never invited them in. 我曾未奢望.

They are illusions. 它们不过是幻象.

They’re not the solutions. 绝非解决的途径.

They promised to be 如它们所承诺的那样.

the answer was here all the time. 答案一直在这.

I love you hope you love me. 我爱你,希望你也爱我.

Don’t cry for me Argentina! 阿根廷,别为我哭泣!

Don’t cry for me Argentina! 阿根廷,别为我哭泣!

The truth is I never left you 事实上我从未离开过你.

all through my wild days. 在那段狂野岁月里.

my mad existence. 疯狂历程中.

I kept my promise. 我信守诺言.

Don't keep us distance. 别将我拒之门外.

Have I said too much? 我是否说得太多?

There's nothing more I can think of to say to you. 我想不出还能向你表白什么.

But all you have to do is look at me to know 但你所要做的只是看着我,你就会知道

that every word is true. 每字每句都是真情
加塞、拉杆、顿拉杆、拉杆塞、顿拉杆塞、高杆、顿高杆、高杆塞、顿高杆塞、中杆塞、“司登”、“司登”塞、减速杆、减速加塞杆、加速杆、加速加塞杆、长杆跳球、短杆跳球、跳球回旋球、跳球、高杆球、跳球加塞球、扎杆、90度扎杆......