紧急通知:今晚English Corner改在泰丰楼,时间不变!

超级会员

准备带个小会员,呵呵.
我将真心付给了你 将悲伤留给我自己 我将青春付给了你 将岁月留给我自己 我将生命付给了你 将孤独留给我自己 我将春天付给了你 将冬天留给我自己

1万

版主

哈哈,欢迎各位
聊作无益之事,以遣有涯之生

超级会员

难道English corner 这个组织是与FB挂钩的吗?
笑对人生

终极会员

晕了,不知道啊,我们一家三口跑到快乐家园吃的。

1万

终极会员

回来了,英语说得怎么样啊?
发生在别人身上的叫故事,发生在自己的...叫真实

终极会员

说鸟语的回来了,今晚是一个良好的开端!

版主

小懒我已经受到了足够的刺激,满肚子的话说不出来(用英语),憋死了,
决定开始学习英语了。

终极会员

小懒同学好样的!
该同学的学习态度值得表扬,下次活动就看你的了!

1万

版主

下面是引用懒得起于2005-09-30 23:33发表的:
小懒我已经受到了足够的刺激,满肚子的话说不出来(用英语),憋死了,
决定开始学习英语了。

me,too!
聊作无益之事,以遣有涯之生

终极会员

我就临走时说了一句英语
胖肉肉,我不吃

1万

终极会员

SEE YOU TOMORROW??
发生在别人身上的叫故事,发生在自己的...叫真实

1万

终极会员

下面是引用永无止境于2005-09-30 23:30发表的:
说鸟语的回来了,今晚是一个良好的开端!
a good start
山下兰芽短浸溪,松间沙路净无泥,潇潇暮雨子归啼。 谁到人生无再少?门前流水尚能西,休将白发唱黄鸡.

1万

终极会员

下面是引用冷玉沉音于2005-10-01 00:38发表的:

me,too!
please study the wors from my english tower  hehe
山下兰芽短浸溪,松间沙路净无泥,潇潇暮雨子归啼。 谁到人生无再少?门前流水尚能西,休将白发唱黄鸡.

终极会员

下面是引用冷玉沉音于01-10-2005 00:38发表的:

me,too!

We have a good start.

Keep the impetus of the EC activitty; Be adhered to the English talk in the "Changan Reading Club" or the QQ twain talk. I believe the participants will be benefited with a significant progess, step by step.

Many thx to teacher "timeless limitless", she prepared the party with much effort. [s:21]

It is hopeful to manage the EC better and better with outstanding organizers (Lengyu [s:61] and Xiaoyong [s:61]) and so many supporters. Waiting for the notice of next party.

I look forward the day that all the rustlers could freely talk in fluent English.      [s:26]
NIMBUS

终极会员

this is a great party ,tnanks Ronger ,thanks  teacher xiaoyong !

we will rely on sincerity and diligence to win "fans",and use passion and rationality to forge the future

let's just do it ,let's  open our mind and  mouth!